FAQ

Hoe lang duurt het voordat ik het bestelde artikel in huis heb?
Normaal gesproken proberen wij binnen 14 werkdagen het artikel te leveren, houd er rekening mee dat wij zaterdag en zon- en feestdagen gesloten zijn.

Wat zijn de verzendopties?
U vult bij de factuur gegevens uw eigen adres in en bij afleveradres vult u in waar het daad werkelijk heen gestuurd moet worden. Normaal versturen wij via PostNL, wanneer u kiest voor Pakje gemak vult u bij het afleveradres de gegevens in van de afhaal locatie waar u het pakje wilt afhalen.

Moet ik langskomen om maten op te laten nemen?
Ja, bij maatwerk is dat nodig. Indien u zelf uw maten opmeet, kunnen wij niet garanderen dat de pasvorm perfect is.

Is alle kleding op de site zelf ontworpen en gemaakt?
Alle artikelen op deze site zijn 100% met de hand gemaakt en ontworpen door Kaylee erotic wear.

Kan ik de kleding ruilen of retourneren?
Alle kleding wordt pas na bestelling en betaling voor u gemaakt! Wij hebben geen kleding op voorraad, wel vele stoffen. Dit is dan ook de reden waarom wij niet ruilen of retourneren, de kleding wordt door ons speciaal voor u gemaakt.

Kan ik een eigen ontwerp laten maken?
Ja dat kan, meestal komt een eigen ontwerp qua prijs overeen met een artikel op de website en kunt u in overleg met ons via dit artikel de bestelling plaatsen.  Via e-mail overleggen we over de te ontwerpen kleding.

Wanneer maatwerk niet past, wordt dit gratis voor u aangepast, hierover hoeft u zich geen zorgen te maken, wij zorgen ervoor dat het passend wordt gemaakt.