Kaylee

Wie is Kaylee Erotic wear?

Kaylee erotic wear is ontstaan uit het idee dat ook erotische, kinky, sensuele partykleding/lingerie moet passen bij jouw smaak, jouw lijf en geschikt is voor elk feestje. Sexy of opwindend maar net met dat tikkeltje… spanning.

We zijn al jaren gespecialiseerd in het maken van mooie en passende lingerie voor haar en stoere wear voor heren en hebben daarmee nu de overstap gemaakt naar Erotische Lingerie.

Waarom? Niet iedereen valt onder de standaard, maar wij kunnen wel mooie en exclusieve sets leveren,  die ook nog eens perfect zijn qua pasvorm.

Of het nu lak is met kant, neopreen, lederlook of dun leer…  We ontwerpen onze eigen collecties. Daarom is dit het geschikte adres om speciaal op maat gemaakte lingerie of underwear te laten maken. Wil je een exclusief ontwerp voor jezelf of een eigen idee laten uitwerken.. Er is veel mogelijk en ook bij medische uitdagingen, neem dan daarvoor contact met ons op.

Kaylee Erotic wear bestaat uit mensen die een liefde voor het vak hebben en affiniteit met de branche. We hebben 10 jaar ervaring in het maken, ontwerpen van lingerie en lakkleding en alles wordt gemaakt met aandacht en liefde in ons eigen atelier.

Tot ziens!